Spørg lægen

Vurdering

10. April 2016 14:23
Stine

Hej,
Jeg er en gammel rotte ud i fertilitetsbehandlinger. Jeg var ignnem 9 ICSI med min tidligere mand og der fik jeg min datter. havde også en GUL og fik fjernet en ægleder. Årsagen var en meget lav sædkvalitet.
Nu er jeg gift igen men en mand med en rigtig fin sædkvalitet. vi blev gravide 5 mdr efter jeg smed ppillerne, dog var det en biokemisk, så det gik hurtigt over. vi blev utålmodige og gik igang med insemineringer og der havde vi 5 forsøg uden skyggen af positiv test. Vi bliver så pludseligt naturligt gravide igen, men en SA omkring 6+3.. Siden har jeg været igennem 4 ivf. Første gang lav stimluering og to æg ud – et flot æg op – ikke gravid.
Derefter to korte IVF med høj stimulering (prøvet både Elonva, gonal f og menopur) det giver to aflysninger, da æggene ikke er modne – den ene gang blever ægget befrugtet med deler sig lidt forkert. Jeg har max fået 3-4 æg ud.
Den sidste behandling jeg havde var en lang ivf også med høje doser af menopur. Her kommer 3 æg ud, kun et er modent og jeg får lagt et 2 cellet tilbage på 2. dagen. Jeg bliver biokemisk gravid, dokumenteret på blodprøve.
What to do???
JEg har et forsøg tilbage i det offentlige, men jeg magter det egentlig ikke. Min datter endte med at blive lavet på en privat klinik og jeg har aldrig oplevet umodne æg.
Det skal siges at jeg er diagnotiseret med Mb Crohn og derfor har jeg også forsøgt at få Prednisolon og støtte hcg (havde kun held med at få prednisolonen i den sidste behandling. Jeg har ok blodprøøver i forhold til hormoner. Jeg er 35 år.
Kan I hjælpe og evt hvordan?
På forhånd tak

Svar fra lægen

Det er lidt overraskende, at du ikke laver flere æg på høje hormondoser, når dine hormoner er normale. Jeg kan ikke rådgive dig alene ud fra det du skriver, men foreslår, at I begge får en henvisning fra egen læge og så bestiller en tid til samtale. Med henvisning er den gratis. Medbring venligst alle stimulations- og ægskemaer fra det offentlige. Så kigger vi på jer med friske øjne.
Besvaret 10. April 2016 18:53

Hvad kan du forvente som patient på Dansk Fertilitetsklinik

Send os en mail!

Vil du bestille en tid eller har du spørgsmål som ikke besvares i vores FAQ? Vi er her for at hjælpe dig.