Spørg lægen

Svært at blive gravid

8. June 2018 16:55
Luise

Hej.
Jeg er kvinde på snart 41. Jeg har et sundt og rask barn på 3 år (blev gravid naturligt og ret kort efter vi tog beslutningen, problemfri gravidtetsforløb). Jeg har ønsket mig et barn til, men det endte med 3 spontane aborter. Jeg gik til gynecolog og, efter nogle blødprøver som så “ok ud”, blev anbefalet at jeg bare skal prøve igen at blive gravid og måske “at give op ideen, hvis det ikke lykkedes inden jeg bliver 41”. Nu har vi prøvet det i næsten 1 år uden held. Jeg ved godt at du ikke har tilstrækkelig data for en diagnose eller lign.,men hvad synes du? Skal vi bare give op ideen om at have barn nr.2? Jeg føler som om jeg ikke blev taget seriøst da jeg var hos gynecolog fordi jeg allerede har et barn og blev nemt gravid 3 gange efter.
Jeg har fået fjernet en æggeleder efter GUL, da jeg var 22 år. Jeg er under behandling for rygsøjlegigt på Frederiksberg hospital siden 2012 og har grønt lys fra reumatolog for en evt. graviditet.
På forhånd tak.

Svar fra lægen

Hej. Nej, jeg synes ikke I bare skal give op. Det er ikke sikkert, at vi kan hjælpe jer, men for at kunne sige mere, behøver I begge to en henvisning fra egen læge. Lægen behøver ikke begynde med udredningen, det tager vi os gerne af. Så finder vi ud af, hvordan landet ligger, og om det giver mening at forsøge med behandling. Venlig hilsen, Ursula Bentin-Ley
Besvaret 11. June 2018 17:11

Hvad kan du forvente som patient på Dansk Fertilitetsklinik

Send os en mail!

Vil du bestille en tid eller har du spørgsmål som ikke besvares i vores FAQ? Vi er her for at hjælpe dig.