Spørg lægen

Spotan Abort

22. January 2020 08:14
Pernille Munksgaard

Hej. Mit navn er pernille, og jeg er 26 år.
I maj sidste år fandt vi ud af at vi ventede os nr. 2 barn. vi var til tidlig scanning omkring uge 6, og der var hjerteblik og det hele, efter scanning begyndte jeg at bløde en lille smule, og vi besluttede os at tage til tidlig scanning igen uden efter, og det vidste sig så at det intet var galt. Da vi skulle til Nakkefoldsscanning, var barnet dødt, og den havde været dødt siden omkring uge 7.
Vi fik planlagt medicinsk abort, med det resultat at det hele ikke kom med ud. Så jeg måtte have en kirugrisk abort også. De kom så til at lave et hul på livmoderen, hvilket betød at vi først måtte prøve på at blive gravid igen efter 3 måneder..
Jeg har reglmæssig menstruation, og den kommer præcis hver gang. Mig og min mand har prøvet i 6-7 måneder nu, og der sker bare ingenting? Vi har både sex før, på og efter ægløsningens dagen..? er ved at være godt utålmodig nu..
Så mit spørgmsål er; Kan det være svært at blive gravid igen efter der blev lavet hul på livmoderen? Og kan det passe man ikke skal til en gynækolog et stykke tid efter man har fået lavet indgrebet, for at tjekke og hullet er groet sammen eller ej?
Håber du kan give mig svar, og lidt ro i maven på mig.
Hilsen Pernille.

Svar fra lægen

NULL
Besvaret 1. January 1970 00:00

Hvad kan du forvente som patient på Dansk Fertilitetsklinik

Send os en mail!

Vil du bestille en tid eller har du spørgsmål som ikke besvares i vores FAQ? Vi er her for at hjælpe dig.