Spørg lægen

IVF og PGD, ingen graviditet, trods gode odds?

20. June 2018 10:35
Dona

Hej
Min mand (39 år) og jeg (31 år) er i behandling i udlandet (PGD-IVF) da jeg har arvelig sygdom og i Dk har man ikke kunnet finde denne igennem alm. markør metode. Jeg blev stimuleret lang behandling. Fik taget 12 æg ud og 10 befrugtede. 3 var gode blastocytter(antallet blev red. grundet PGD) Jeg blev gravid med 1 blast.(fryse) der blev lagt op. Endte med en missed arbortion, kunne ikke finde hjerteblink. Fik så lagt de sidste 2 op (ikke samtidig) men ingen graviditet. Har jeg bare været uheldig? Hvorfor vil det ikke lykkedes?
Det skal siges at jeg blev gravid i første forsøg på helt normal måde og fik en abort i 11 uge da moderkagebiopsien viste at barnet havde min genetiske sygdom.
På forhånd tak for din tid

Svar fra lægen

Hej. Det kan godt være rent uheld, at du ikke blev gravid på de to sidste blastocyster du fik lagt tilbage. Det kan også være, at timingen ikke er korrekt, så du skal starte på progesteron enten tidligere eller senere, eller at progesteron dosis ikke er høj nok. Der må du spørge lægerne på din klinik til råds. Med venlig hilsen, Ursula Bentin-Ley
Besvaret 20. June 2018 12:40

Hvad kan du forvente som patient på Dansk Fertilitetsklinik

Send os en mail!

Vil du bestille en tid eller har du spørgsmål som ikke besvares i vores FAQ? Vi er her for at hjælpe dig.