Spørg lægen

Fertilitetsbehandling ved PCOS

24. October 2017 18:07
Julie

Kære Danfert
Jeg er en kvinde på 26 år der for nylig har fået konstateret PCOS.
Mit androgen er normalt og min AMH over 100.
Jeg er normalvægtig og lever sundt med motion og delvis KISS-kost.
Lige nu venter jeg på at min kæreste får en henvisning fra sin egen læge og så er vi klar til at bestille en tid hos jer. Vi er blevet forberedt på at ventetiden nok er omkring 7 uger.
Imellemtiden har jeg overvejelser omkring at starte på en enkelt måned med p-piller. Det er over 3 måneder siden jeg sidste havde en menstruation, hvilket går mig på.

Synes I det ville være en god ide at jeg starter på en pakke nu og dermed får fremkaldt en blødning inden jeg kommer til den første samtale hos jer?

Min kæreste og jeg ønsker helst at vi kun skal have hjælp til at jeg kan få ægløsninger og undgå inseminering, hvis det er muligt.
Hvordan behandler I PCO hos jer? Er det altid hormonstimulering og insemination eller kan man få lov at forsøge hjemme før man går videre til inseminering?

Jeg håber I kan svare på mine spørgsmål!

Mvh. Julie

Svar fra lægen

Kære Julie Det vil være en fordel hvis du stadigvæk er på p-piller når du kommer til samtalen. Så kan du hurtigere få undersøgt passageforholdene i æggelederne. Hvordan I skal behandles vil afhænge af forskellige faktorer, bland andet af din kærestes sædkvalitet. Det kan jeg ikke svare på før I har været til samtalen. Med venlig hilsen, Ursula Bentin-Ley
Besvaret 26. October 2017 15:45

Hvad kan du forvente som patient på Dansk Fertilitetsklinik

Send os en mail!

Vil du bestille en tid eller har du spørgsmål som ikke besvares i vores FAQ? Vi er her for at hjælpe dig.