Spørg lægen

Brug for en second opinion

28. June 2020 12:09
Nicole

Hej, jeg er en pige på 27 år! Jeg er nysgerrig på mit AMH tal som viser 12,er det godt? Min læge siger at alt er fint, men synes ikke den virker høj når normalen er 6,3-70. Jeg er også i tvivl om man kan kalde min menstruation regelmæssig, synes selv den virker uregelmæssig, fra de sidste 3 måneder er der gået, 28+28+30 dage imellem. Den vare altid 5 dage. Min BMI lægger nogenlunde på de 25,3. Jeg har taget den beslutning at være alene mor og er igang med at lede efter en sæddonor.
Jeg er begyndt at lave om på min kost, træner og tager folinsyre og d-vitamin. Tror bare jeg har brug for at høre fra en anden om alt ser ud som det skal eller om jeg er på bar bund, da jeg kommer til at stå med alt alene.
Mvh
Nicole

Svar fra lægen

Kære Nicole Din menstruationscyklus er regelmæssig. Det er helt normalt at den varierer med et par dage til hver side. Dit AMH tal er inden for det normale, men lidt i den lave ende. Det er helt korrekt. AMH-tallet kan variere lidt fra måned til måned, og man må også se på hvor mange æganlæg der er i dine æggestokke, før man kan udtale sig om din ægreserve. Men jeg synes ikke du skal være bekymret. Det er godt, at du går i gang med at få børn nu, og ikke venter 10 år mere. Bedste hilsner, Ursula Bentin-Ley
Besvaret 28. June 2020 12:51

Hvad kan du forvente som patient på Dansk Fertilitetsklinik

Send os en mail!

Vil du bestille en tid eller har du spørgsmål som ikke besvares i vores FAQ? Vi er her for at hjælpe dig.