Spørg lægen

Barnløshed

26. March 2018 11:50
Anna Lundgren Olofsson

Hej

Vi er et par hvor min mand er dansker, og jeg er svensker. Vi bor i Helsingborg og har I snart ti år været ufrivilligt barnløse. Vi har prøvet IVF-klinikken i Malmø flere gange uden større succes.

Jeg, Anna er 41 år. Det har efter vores IVF besøg lykkedes 3 gange at få et positivt svar på graviditetstest, men det har kun varet i få uger. Jeg har irritabel tyktarm, brok på spiserøret og er overfølsom overfor visse fødevarer. Tager mediciner for mave- og tarmproblemer.
Min mand er 51 år. Rask og røgfri (ca 10 år). Vi har fået at vide at vi ikke skal regne med at lykkedes på naturlig vej på grund af hans spermiekvalitet. Den har dog varieret fra gang til gang.

Kan I hjælpe os, og hvilken type af behandling rekommanderer I at vi prøver?

Venlig hilsen
Anna og Tony Lundgren Olofsson

Svar fra lægen

Hej. Det er svært at give et kompetent råd ud fra de informationer vi har. Jeg gætter på I har fået lavet ICSI siden der er problemer med sædkvaliteten. Det næste spørgsmål er, hvor stor din ægreserve er, og hvordan dine æg har udviklet sig. Har I overvejet at anvende æg- eller sæddonor i jeres bestræbelser på at få et barn? Med venlig hilsen, Ursula Bentin-Ley
Besvaret 26. March 2018 17:44

Hvad kan du forvente som patient på Dansk Fertilitetsklinik

Send os en mail!

Vil du bestille en tid eller har du spørgsmål som ikke besvares i vores FAQ? Vi er her for at hjælpe dig.