Spørg lægen

Ang. lav amh værdi som 26-årig

25. February 2020 16:41
Lea Christensen

Hej Danfert. Jeg er 26 år gammel. For et år siden i marts måned var min amh-værdi 14. Jeg fik af vide af egen læge, at det var en værdi, som var under medianen for én på min alder. Jeg blev gravid i samme måned og fik min lille datter i december 19. Jeg fik for en uge siden lavet opfølgning på mine blodprøver som viste, at min amh-værdi nu er faldet til 7.
Vil I anbefale, at vi snarest muligt går i gang med babyprojekt nummer 2? Jeg synes, det er tankevækkende, at min amh er gået fra 14 til 7 på kun 10 måneder. Bør jeg være bekymret og bør vi gå i gang allerede nu?

Svar fra lægen

Hej, jeg vil gerne spørge om det er mulighed for at man kan forløse nogle æg, når man bruger HRT hormonbehandling , da jeg har læst om en kvinde i England som blev gravid som 59 år gammel efter menopausen, da hun var på HRT hormon behandling? Jeg læste også dette på nettet : HRT is normally taken after a woman has gone through the menopause and is unable to conceive. However, fertility doctors believe in rare cases it is possible that the hormones in the medication can cause the ovaries to release a few last eggs.8 Mvh Marita.
Besvaret 17. April 2020 16:11

Hvad kan du forvente som patient på Dansk Fertilitetsklinik

Send os en mail!

Vil du bestille en tid eller har du spørgsmål som ikke besvares i vores FAQ? Vi er her for at hjælpe dig.