Mød Ursula Bentin-Ley

Ursula Bentin-Ley

Klinikchef

Speciallæge i gynækologi, Ph.D.

Jeg har beskæftiget mig med fertilitetsbehandling siden 1991, hvor jeg blev ansat som forskningsassistent ved Fertilitetsklinikken på Herlev Amtssygehus. I 1995 forsvarede jeg min Ph.D. afhandling om livmoderslimhinden.

Min speciallægeuddannelse i gynækologi og obstetrik fik jeg på Rigshospitalet. Efterfølgende har jeg arbejdet på Fertilitetsklinikkerne på Hvidovre Hospital og på Holbæk Sygehus. Siden december 2006 har jeg arbejdet fast på Dansk Fertilitetsklinik. Jeg tager mig primært af patienter som er henvist fra egen læge.

Sideløbende med mit kliniske arbejde er jeg fortsat forskningsaktiv og har været tilknyttet Medicinsk-Anatomisk Institut ved Københavns Universitet. Mit fokus er på æggets muligheder for at sætte sig fast i livmoderslimhinden, og hvordan man kan optimere mulighederne herfor. Jeg kan tilbyde supplerende undersøgelser af livmoderslimhinden via mit tætte samarbejde med ledende forskergrupper i Europa og USA.

Herudover er jeg også certificeret som monitor af kliniske forsøg som gennemføres i henhold til GCP-regler. Klinikken deltager i kliniske afprøvninger af nye lægemidler så som andre kliniske forsøg med mig som ansvarlig leder.

Det er vigtigt for mig hele tiden at være opdateret omkring de nyeste behandlingsmetoder for at kunne hjælpe dig bedst muligt. Derfor deltager jeg i 3-4 kurser og kongresser årligt, ligesom jeg selv underviser andre læger, sygeplejersker og bioanalytikere inden for mit eget ekspertområde.

Send os en mail!

Vil du bestille en tid eller har du spørgsmål som ikke besvares i vores FAQ? Vi er her for at hjælpe dig.