Mød Hans Krog

Hans Krog

Overlæge

Speciallæge i gynækologi

Jeg har beskæftiget mig med barnløshedsbehandling siden 1991, hvor jeg har arbejdet på en række offentlige og private fertilitetsklinikker. Jeg tager mig primært af patienter som er henvist fra egen læge. Mit speciale er IVF-behandlinger og patienter med tidligere vanskelige stimulationer.

Fra 1993-1996 gennemførte jeg et succesrigt transport-IVF projekt på Frederiksberg Hospital og blev herefter fastansat speciallæge på en privat IVF-klinik i Hellerup.

I 1999 blev jeg ansat som overlæge ved Holbæk Sygehus med henblik på at oprette og lede en ny offentlig IVF-klinik, som skulle dække al fertilitetsbehandling i Vestsjællands, Roskilde og Storstrøms Amter. Jeg var klinikchef på Fertilitetsklinikken i Holbæk indtil oktober 2005, hvor jeg overtog Dansk Fertilitetsklinik efter speciallæge Kim Marky-Nielsen.

På trods af min store kliniske erfaring prioriterer jeg efteruddannelse højt. Jeg deltager årligt i flere kurser og kongresser, for hele tiden at være opdateret med hensyn til de nyeste behandlingsmetoder af barnløshed.

Send os en mail!

Vil du bestille en tid eller har du spørgsmål som ikke besvares i vores FAQ? Vi er her for at hjælpe dig.