Vores resultater

Resultater efter behandling med IVF og insemination

Dansk Fertilitetsklinik er Danmarks ældste eksisterende fertilitetsklinik. Det første barn, født efter befrugtning med mikroinsemination i 1994, blev undfanget på Dansk Fertilitetsklinik og det samme gælder for det andet barn som blev født efter oplægning af fryseæg tilbage i 1993.

Gennem mere end 20 år har vi således været blandt landets førende klinikker og kan fremvise nogle af de bedste resultater for både insemination og IVF behandlinger.

Der bliver i snit født et ønskebarn dagligt, som er undfanget på Dansk Fertilitetsklinik efter enten IVF eller insemination. Dansk Fertilitetsklinik ligger på alle målepunkter over landsgennemsnittet, hvad angår resultater for IVF behandling og insemination. Siden 2009 har Dansk Fertilitetsklinik konstant ligget på enten første, anden eller tredie pladsen blandt alle offentlige og private IVF klinikker. Dansk Fertilitetskliniks konstante topplacering er din garanti for kvalitet i behandlingen.

Der kommer hele tiden ny viden om fertilitetsbehandling med IVF og insemination, og vores læger er blandt de bedste til at føre denne viden ud i praksis, så du eller I kan få den behandling, som giver størst chance for at få et ønskebarn.

Vores resultater måles på følgende punkter:

 

Send os en mail!

Vil du bestille en tid eller har du spørgsmål som ikke besvares i vores FAQ? Vi er her for at hjælpe dig.