Hvad kan vi

Dansk Fertilitetsklinik tilbyder behandling med IVF og insemination

Hos Dansk Fertilitetsklinik er vi eksperter i behandling af barnløshed. Hvert år bliver der født mere end 350 børn efter behandling hos os. Vi behandler både heteroseksuelle par, lesbiske kvinder og singlekvinder.

Vi er den privatklinik i Danmark som lægger færrest æg tilbage, målt på resultater, for at en kvinde bliver gravid. Samtidigt har vi fortsat meget høje graviditetsrater per ægoplægning. Vi lægger vægt på kvalitet og en individuel behandling, tilpasset den enkelte kvinde/par, og vi anvender de nyeste teknologier i laboratoriet.

Vores læger er blandt landets førende, både når det gælder om at diagnosticere årsagen til du ikke er blevet gravid, og efterfølgende behandle dig med enten IVF, ICSI, TESE, Ægdonation eller insemination.

Vi tilbyder alle videnskabeligt anerkendte former for kunstig befrugtning ud fra et oprigtigt ønske om at hjælpe dig med at blive gravid og få dit ønskebarn. Når du eller I henvender jer til os, starter vi med at undersøge både kvinde og mand for at klarlægge, hvorfor du ikke er blevet gravid, og med udgangspunkt i undersøgelsen, tilrettelægger vi sammen det behandlingsforløb, som vil give jer størst chance for at få jeres ønskebarn.

Du kan købe både åben og anonym donorsæd på Dansk Fertilitetsklinik.

Send os en mail!

Vil du bestille en tid eller har du spørgsmål som ikke besvares i vores FAQ? Vi er her for at hjælpe dig.