Ægdonation

Ved ægdonation befrugtes et æg fra en anden kvinde med din mands sæd og lægges efterfølgende op i din livmoder. Denne behandling anvendes, hvis du ikke selv kan producere æg af tilstrækkelig god kvalitet eller har en genetisk sygdom, du ikke ønsker at videregive til dine børn.

Loven siger, at man også må anvende dobbeltdonation, når der er en medicinsk begrundelse herfor. Det betyder, at vi må anvende donorsæd ved ægdonation. En af donorerne skal være en åben donor, så barnet på et senere tidspunkt kan få flere oplysninger om sin herkomst. Donor skal gennemgå en IVF behandling for at kunne donere æg. Læs om “Camilla’s overvejelser om at skulle tage imod donoræg“.

Det er tilladt, at du kan medbringe din egen donor, hvis du har behov for ægdonation. Din mor eller datter må ikke donere æg, men din søster, en veninde eller et andet familiemedlem må gerne. Donor må dog ikke være nært beslægtet med din mand, da det forøger risikoen for arvelige sygdomme hos barnet. Rugemødre er fortsat forbudt.

Ventetiden på donoræg ligger, afhængig af den ønskede donorprofil, på cirka 3-6 måneder. Kontakt os for at høre nærmere.

Vores ægdonorer fortæller
Vi er så heldige at flere af vores ægdonorer gerne vil fortælle deres historie. Læs om hvordan AnettePetra og Pernille oplevede det at være ægdonor.

De glade forældre til et donorbarn
At få det barn man troede var umuligt at få, er noget af det største man kan opleve. Læs Stephanie og Nicolas brev.

Få svar på de mange spørgsmål der trænger sig på

Hvornår skal jeg føde?

Brug vores terminsberegner til at finde ud hvornår du skal føde og følg fosterets udvikling.

Hvilken behanding?

Test dig selv via vores enkle selvtest. Har får du svar på hvilken behandling der passer.

Spørg vores læger

Du kan altid stille spørgsmål direkte til lægen eller se andres spørgsmål og vores svar.

Se vores fine resulater

Du er i de bedste hænder. Vores resultater ligger blandt verdens bedste - bedøm selv.

Senden Sie uns eine Email!

Möchten Sie einen Termin buchen oder haben Sie Fragen, die in unseren FAQ nicht beantwortet werden? Wir sind hier, um dir zu helfen.

Send os en mail!

Vil du bestille en tid eller har du spørgsmål som ikke besvares i vores FAQ? Vi er her for at hjælpe dig.